top of page

Sărbătoarea secerișului



Pe data de 16 octombrie, anul 2015, a avut loc un eveniment important în viața bisericii din satul Vatici - „Sărbătoarea Secerișului”, un timp de mulțumire lui Dumnezeu pentru roadele pămîntului și pentru orice dar primit din mîna Lui.


Pentru această sărbătoare, studenții au avut un timp eficient de pregătire: s-au rugat pentru marele eveniment și pentru toți cei care urmau a fi invitați la biserică; Au mers plini de îndrăzneală prin sat și au împărțit invitații oamenilor, spunîndu-le despre Dumnezeu și despre faptul că trebuie să-I fim mulțumitori pentru tot.

Cel mai important lucru în cadru Istitului Biblic este faptul că fiecare student învață cum să-L mărturisească pe Hristos cu amabilitate și cu o abordare corectă astfel ca să le cîștige inimile oamenilor pentru Domnul nostru Isus Hristos. De exemplu, o încurajare pentru noi toti au fost studentele anului III, Olesea și Valentina (din imaginea de mai sus). Ele s-au apropiat de un om care muncea pe lîngă casă și întru-un mod amabil și prietenos l-au invitat la biserică. Dar el le-a spus: „...eu nu am timp pentru biserică sau să ascult ce doriți să-mi spuneți...”. Însă Olesea i-a răspuns: „...dar Domnul Isus a avut timp să moară pe cruce pentru dumneavoastră...”. După un scurt schimb de cuvinte omul le-a rugat să plece și le-a urat o zi bună. Deși acest lucru se pare a fi o „respingere”, totuși sămînța a fost plantată în inima acelui om.







Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page