top of page

TABERELE NOASTRE

În Moldova am avut deja 17 ani la rînd tabere evanghelistice; peste 24.000 de copii, adolescenți și tineri l-au primit pe Domnul Isus Cristos ca și Mîntuitor! Prin intermediul taberei putem să adunăm 270 de participanți în fiecare săptămînă. 

Prin învățătură, predicare și consiliere personală tinerii experimentează noi posibilități prin care Domnul Isus Cristos le poate schimba viețile lor.

Avem nevoie de 20$ per participant pentru 5 zile în tabără. Taberele sunt o cale foarte efectivă pentru ai cîștiga pe participanți pentru Domnul Isus Cristos.

TABĂRA DIN VATICI

Este situată la marginea codrilor din r-nul Orhei. Pentru a ajunge la tabăra noastră trebuie să traversaţi satul Vatici. Tabăra acomodează pînă la 270 participanţi în fiecare săptămînă. Ea are un lac, stadioane pentru diferite activități sportive, loc pentru serviciul divin şi întrunirile de program, dormitoare şi o sală de mese.

IMG_0179.JPG
IMG_0926.JPG
IMG_0923.JPG
dsc_2509.png
Copii_se_roagă.jpg
jocuri 3.jpg
copil rugaciune.jpg
Chemare la pocăință 2015 2.jpg
027.jpg

Toţi cei care au avut ocazia să viziteze taberele noastre au rămas impresionaţi de frumuseţea peisajului pitoresc şi s-au întors înapoi cu mare plăcere ori de cîte ori au avut ocazia să se afle în ea. În aceste tabere puteţi savura în linişte şi bucurie creaţia Domnului. Chiar dacă veţi fi implicaţi în activităţi sportive, nu veţi fi obosiţi ca de obicei, datorită aerului curat şi bogat în oxigen.

Însă mult mai mult decît confortul fizic, vă vom oferi toate condiţiile

ca să-L cunoaşteţi personal pe Dumnezeu  

Și să înţelegeţi cum puteţi fi ajutaţi de El.

Rugați-vă pentru lucrarea din taberele de vară!

bottom of page