top of page

Eric & Stephanie Chapman fondatorii Misiunii Baptiste Euroasiatice 

 

Ei au trăit și au lucrat pentru propășirea Evangheliei 21 de ani în Moldova unde au crescut patru fete. Fratele Eric de asemenea o parte din timp l-a petrecut în Africa, Malawi pentru mai bine de 14 ani. Datorită faptului că echipa din Moldova se descurcă bine, familia Chapman petrec mai mult timp în Malawi predicînd și învățînd Cuvîntul lui Dumnezeu.

Misiunea Baptisă EurAsiatică a fost fondată pentru a facilita lucrarea Domnului în diferite părți ale lumii. Noi suntem niște unelte ale lui Dumnezeu prin care aducem suflete la Cristos și înființăm biserici. În anul 1999 - 2000 misiunea a avut ocazia să cumpere 2 tabere în Moldova și am văzut mii de tineri și copii care s-au împăcat cu Hristos. În scopul de-ai uceniciza și mai bine pe acești tineri am înființat în anul 2009 un Institut Biblic în care învață aproximativ 50 de studenți. Misiunea are de asemenea slujiri cu un impact mare și în Africa, Malawi. Aceste slujiri, atît în Moldova cît și în Africa, Malawi sunt conduse de către Dr. Eric Chapman. Echipa noastră din ambele țări slujesc cot la cot cu familia Chapman pentru înaintarea Împărăției lui Dumnezeu.

Mihai & Diana Sinogaci

Mihai & Diana Sinogaci

Mihai - Președintele Misiunii Baptiste Euroasiatice din R. Moldova cît și Profesor de N. Testament. Diana profesor - Lucrarea cu Femeile, Consiliere cît și contabilul misiuneii

Audra Kennedy

Audra Kennedy

Profesor de limba engleză

MarcelaMoscovciuc

MarcelaMoscovciuc

Profesor de Design Vestimentar

Valentin Dejmari

Valentin Dejmari

Profesor de Construcție

ECHIPA DIN MOLDOVA

Pe El Îl propovăduim noi, și sfătuim pe orice om, și învățăm pe orice om în toată înțelepciunea, ca să înfățișăm pe orice om desăvârșit în Hristos Isus.  (Coloseni 1:28)

bottom of page