top of page

Taberele Misiunii Euroasiatice

 

Taberele creștine din cadrul Misiunii Baptiste Euro-Asiatice urmăresc evanghelizarea şi ucenicizarea tinerilor pentru a-L cunoaşte pe Hristos. Noi avem un program complet de activităţi precum şi condiţii unde copiii şi tinerii se pot juca, pot învăţa, pot să se relaxeze şi să se bucure împreună cu alţi tineri creştini.

Tabăra din satul Vatici

Este situată la marginea codrilor din r-nul Orhei. Pentru a ajunge la tabăra noastră trebuie să traversaţi satul Vatici. Tabăra acomodează pînă la 270 participanţi în fiecare săptămînă. Ea are un lac, stadion, loc pentru serviciul divin şi întrunirile de program, dormitoare şi o sală de mese.

Toţi cei care au avut ocazia să viziteze taberele noastre au rămas impresionaţi de frumuseţea peisajului pitoresc şi s-au întors înapoi cu mare plăcere ori de cîte ori au avut ocazia să se afle în ea. În aceste tabere puteţi savura în linişte şi bucurie creaţia Domnului. Chiar dacă veţi fi implicaţi în activităţi sportive, nu veţi fi obosiţi ca de obicei, datorită aerului curat şi bogat în oxigen.

Însă mult mai mult decît confortul fizic, vă vom oferi toate condiţiile

ca să-L cunoaşteţi personal pe Dumnezeu  

Și să înţelegeţi cum puteţi fi ajutaţi de El.

Rugați-vă pentru lucrarea din taberele de vară!

bottom of page