Cluburile de zi, organizate de  familia Narcis în  orașul Orhei, sunt adevărate binecuvîntări pentru studenții din Institutul Biblic, deoarece au prilejul de a vesti copiilor Evanghelia și de a se implica în diverse activități educativ-creștine.

 

Aceste cluburi , au loc în fiecare sâmbătă dimineața de la ora 11:00 pînă la ora 17:00, în orașul Orhei și se desfășoară chiar în casa tinerilor misionari numiți mai sus, care sunt niște oameni deosebiți cu  o inimă mare și deschisă pentru lucrarea din Moldova.

 

În micul centru vin aproximativ 30 de copii care învață cîntări de laudă pentru Dumnezeu, ascultă istorioare din Scripturi  în cadrul lecțiilor biblice predate de unii studenți ai Institului și  de asemenea sunt implicați în jocuri interesante și  ingenioase monitorizate de întreaga echipă didactică.

 

Unele activități preferate de copii,  sunt jocurile distractive în care sunt implicați toți cu voie bună. De exemplu jocul lor mult îndrăgit este „Salata Fructelor”, ce propune ca fiecărui copil să i se  atribuie o denumire de fruct.  Atunci când fructul lor este numit,  trebuie să fugă în alt loc și să se așeze, cel care nu găsește loc, vine în mijlocul cercului și numește altă combinație de fructe, iar cei care sunt numiți, trebuie să se așeze cât mai repede.

 

Datorită tinerei familii, studenții au oportunitatea de a se dedica în lucrare investind în sufletul și comportamentul copiilor prezenți acolo.

 

Ei sacrifică această zi pentru Dumnezeu, renunțând la unicul timp liber pe care îl au din săptămână și acest sacrificiu va avea un impact în eternitate datorită credincioșiei lor față de Dumnezeu.

 

De exemplu Ana, Valentina și Cristina, studente în anul III la Instutul Biblic din satul Vatici, deseori se implică  în activitata acestor Cluburi de zi,  și sunt o mare binecuvîntare și un exemplu pentru noi toți.

 

Este minunat să auzi  vocile pline de emoții și compasiune ale studenților atunci când vorbesc sau povestesc  despre timpul petrecut  cu copiii. Aceste momente valoroase și pentru ei, deoarece Dumnezeu îi învață lucruri  prețioase despre lucrarea Sa.

 

Fiecare din noi este chemat să-L slujească pe Dumnezeu acolo unde se află, cu ceea ce poate și tot ce este! Fă și tu acest lucru cu bucurie!!!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 3, 2016

June 15, 2016

April 6, 2016

November 10, 2015

November 3, 2015

November 2, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square