top of page

Cluburile de zi

Cluburile de zi, organizate de familia Narcis în orașul Orhei, sunt adevărate binecuvîntări pentru studenții din Institutul Biblic, deoarece au prilejul de a vesti copiilor Evanghelia și de a se implica în diverse activități educativ-creștine.


Aceste cluburi , au loc în fiecare sâmbătă dimineața de la ora 11:00 pînă la ora 17:00, în orașul Orhei și se desfășoară chiar în casa tinerilor misionari numiți mai sus, care sunt niște oameni deosebiți cu o inimă mare și deschisă pentru lucrarea din Moldova.


În micul centru vin aproximativ 30 de copii care învață cîntări de laudă pentru Dumnezeu, ascultă istorioare din Scripturi în cadrul lecțiilor biblice predate de unii studenți ai Institului și de asemenea sunt implicați în jocuri interesante și ingenioase monitorizate de întreaga echipă didactică.


Unele activități preferate de copii, sunt jocurile distractive în care sunt implicați toți cu voie bună. De exemplu jocul lor mult îndrăgit este „Salata Fructelor”, ce propune ca fiecărui copil să i se atribuie o denumire de fruct. Atunci când fructul lor este numit, trebuie să fugă în alt loc și să se așeze, cel care nu găsește loc, vine în mijlocul cercului și numește altă combinație de fructe, iar cei care sunt numiți, trebuie să se așeze cât mai repede.


Datorită tinerei familii, studenții au oportunitatea de a se dedica în lucrare investind în sufletul și comportamentul copiilor prezenți acolo.


Ei sacrifică această zi pentru Dumnezeu, renunțând la unicul timp liber pe care îl au din săptămână și acest sacrificiu va avea un impact în eternitate datorită credincioșiei lor față de Dumnezeu.


De exemplu Ana, Valentina și Cristina, studente în anul III la Instutul Biblic din satul Vatici, deseori se implică în activitata acestor Cluburi de zi, și sunt o mare binecuvîntare și un exemplu pentru noi toți.


Este minunat să auzi vocile pline de emoții și compasiune ale studenților atunci când vorbesc sau povestesc despre timpul petrecut cu copiii. Aceste momente valoroase și pentru ei, deoarece Dumnezeu îi învață lucruri prețioase despre lucrarea Sa.


Fiecare din noi este chemat să-L slujească pe Dumnezeu acolo unde se află, cu ceea ce poate și tot ce este! Fă și tu acest lucru cu bucurie!!!



Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page