Sărbătoarea secerișului

 

Pe data de 16 octombrie, anul 2015, a avut loc un eveniment important în viața bisericii din satul Vatici - „Sărbătoarea Secerișului”, un timp de mulțumire  lui Dumnezeu pentru roadele pămîntului și pentru orice dar primit din mîna Lui.

 

Pentru această sărbătoare, studenții au avut un timp eficient de pregătire: s-au rugat pentru marele eveniment și pentru toți cei  care urmau a fi invitați la biserică; Au mers plini de îndrăzneală prin sat și au împărțit invitații oamenilor, spunîndu-le despre Dumnezeu și despre faptul că trebuie să-I fim mulțumitori pentru tot.

 

  Cel mai important lucru în cadru Istitului Biblic este faptul că fiecare student  învață cum să-L mărturisească pe Hristos cu amabilitate și cu o abordare corectă astfel ca să le cîștige inimile oamenilor pentru Domnul nostru Isus Hristos. De exemplu, o încurajare pentru noi toti au fost studentele anului III, Olesea și Valentina (din imaginea de mai sus). Ele s-au apropiat de un om care muncea pe lîngă casă și întru-un mod amabil și prietenos l-au invitat la biserică. Dar el le-a spus: „...eu nu am timp pentru biserică sau să ascult ce doriți să-mi spuneți...”. Însă Olesea i-a răspuns: „...dar Domnul Isus a avut timp să moară pe cruce pentru dumneavoastră...”. După un scurt schimb de cuvinte omul le-a rugat să plece și le-a urat o zi bună. Deși acest lucru se pare a fi o „respingere”, totuși sămînța a fost plantată în inima acelui om.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 3, 2016

June 15, 2016

April 6, 2016

November 10, 2015

November 3, 2015

November 2, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square